Sommarlovspaus

2011-06-26 @ 21:32:36
Som ni har kanske har märkt har uppdateringen på den här bloggen legat nere på sistone. En anledning är att min tid sittandes vid datorn har sjunkit drastiskt nu när sommarlovet har kommit och tiden går till att göra andra saker som jag älskar att göra. Jag försöker inte säga att jag lägger ner min blogg utan att det mer blir sommarlov här också. Kanske kommer det att komma ett och annat inlägg under de kommande månaderna om jag känner för det. Kanske inte. Vi får se vad tiden har att visa.

Nu tycker jag att vi alla ska se till att få koppla ner internet och datorn, bege oss ut i ljuset av sommaren och upptäcka naturen! Äta mycket bär och sola i lagom mängd! Det är i alla fall det jag ska försöka göra så fort jag blivit av med den otäcka förkylning som jag dragit på mig nu under midsommarhelgen. Ska också försöka njuta av att vara här och nu! Och prova ha lite tråkigt till och från - det är också viktigt!



Superbra Podcast

2011-06-15 @ 09:36:50
Superbra podcast med Cissi Wallin och Sofia Sjöström om bland annat "Pommes frites-kroppar". Jag tycker sånt här är otroligt intressant och det här radioprogrammet tar verkligen upp viktiga saker!  Ta och lyssna här.

Studentbilder

2011-06-12 @ 17:35:23
Härliga minnen kommer tillbaka när man tittar på bilderna från i torsdags. Här är några av dem.


Sommarlov & student

2011-06-10 @ 19:48:17
Nu har jag sommarlov! UNDERBART! Och igår tog syrran studenten. Livet kan inte bli mycket bättre just nu. Glädje.


Två dagar kvar

2011-06-08 @ 19:16:45
Onsdag. Två dagar kvar till skolavslutningen. En dag kvar till syrrans student. Otroligt är ordet, tiden har gått så fort!

Även om jag inte har skrivit här särskilt mycket på sistone, så lovar jag att jag inte legat på latsidan, varken med träning eller med matlagning. Planen är att skriva mer i sommar, när skolan är förbi. I morgon tar världen bästa storasyster studenten och det ska det firas med stort pådrag. Det kommer bli grymt kul och jag längtar!

Pasta Carbonara

2011-06-05 @ 19:07:12
Pasta Carbonara á la moi

Boken

2011-06-04 @ 18:10:55
Att lägga sig bekvämt i solen, slå upp den sidan du var sist lämnade och slukas i handlingen så att det känns som det är din historia som berättas. Att det är just du som går på alla de där härliga italienska gatorna och grubblar över meningen med just ditt liv. Behöver jag säga att den fängslar mig totalt ?

Morgonpromenad

2011-06-02 @ 09:37:31
Vilken underbar start på dagen! Vaknade relativt tidigt, någon gång kring kvart över sju och låg och läste/slöade i sängen fram till åtta. Steg upp och gav mig ut på en liten morgonpromenad i det fantastiska morgonvädret vi har här idag. Väl hemma så blev det en långfrukost med gröt kokt på spisen, te och knäckebröd. En behagligare start får man leta efter.

Planen för idag är att baka småkakor till Cajsas student som är om en vecka(!), lämna in mitt allra sista skolarbete för den här terminen och sommarträna med Friskis & Svettis, vilket innebär att man är utomhus - underbart!

Frukost i uterummet

RSS 2.0